• 0

Bier om te delen

Luxe, aandacht en ambachtelijke finesse samen in één fles. Ons speciaal bier is gebrouwen met De Tacchi gerstemout en De Tacchi Biancoperla of Maranello maïs. Het gebruikte bronwater is rechtstreeks afkomstig uit het Grappa massief, een voorloper van de Italiaanse Alpen. Het resultaat is een tweetal elegante, frisse bieren. De Tacchi maïs als zoete noot op ambachtelijk, ongefilterd bier.

Biancoperla maïs bier 750 ml

Verleidelijk, Verfrissend & Delicaat

De Tacchi Biancoperla maïs bier is een Blond bier met een licht gouden kleur, enigszins bewolkt en met uitgebalanceerde tonen en een hint van honing. De Tacchi bier dient gekoeld (tussen de 6-8°C) gedronken te worden en wordt bij voorkeur geserveerd in een breed glas. De Tacchi Biancoperla is een zeer goede keuze als aperitief en past uitstekend bij visgerechten, groenten, kazen en pizza bianca.

10.95Verder lezen

Maranello maïs bier 750 ml

Warm, Royaal & Spontaan

De Tacchi Maranello maïs bier is een amberbier van hoge gisting met een duidelijke geur en een uitgesproken karamelsmaak. De Tacchi bier dient gekoeld (tussen de 6-8°C) gedronken te worden en wordt bij voorkeur geserveerd in een breed glas. De Tacchi Maranello past uitstekend bij vleeswaren, kazen, gegrilde gerechten, vlees, pizza en chocolade.

10.95Verder lezen

Geniet. Samen.

Zoals het in Italië de goede gewoonte is: genieten doe je samen. Volg die traditie, vier het leven met de mensen om je heen.

  • Quick ViewVerder lezen
  • Quick ViewVerder lezen
  • Quick ViewVerder lezen

    Maccheroni Maranello pasta 250 gr

    Uitverkocht
    3.65

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van kortingen, acties en meer.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest